BLOGGER & CREATIEVE DUIZENDPOOT

Hi there, Ik ben Martine

Mama10tje… Jaren geleden ben ik ooit eens begonnen met bloggen onder deze naam. Waarom Mama10tje? Vroeger was Tinus of Tientje veelal mijn bijnaam en toen ik moeder werd viel het eigenlijk vanzelf in elkaar. De naam is altijd gebleven en zal waarschijnlijk ook nooit meer veranderen.

Ik ben een enorme reisliefhebber, het aller liefst naar mijn stad Split in Kroatië. Samen met de liefde van mijn leven en onze 2 dochters. Daarnaast schijn ik enorm creatief te zijn, maak ik zelf bewaartasjes voor mijn liefste olieflesjes, ontwerp ik sinds 2010 al geboortekaartjes en design ik sinds begin 2021 website’s voor klanten.

Dit laatste blijkt echt een mega passie geworden te zijn. Al jaren maak ik mijn website’s zelf en kreeg vanuit meerdere hoeken te horen: “Waarom doe je dit ook neit voor anderen”? Ja, geen idee, waaorm ook eigenlijk niet, ik vind het leuk, ik kan het dus waarom niet… Inmiddels al een mooi portfolio opgebouwd welke te zien is op de daarvoor bestemde website.

 Alsof het nog niet genoeg was heb ik ook nog een mega passie voor essentiëne olie. De kracht van de natuur als alternatieve geneeswijze. Je gezondheid ondersteunen. Mensen zijn zich absoluut niet bewust van het aantal chemische stoffen die ze dagelijks op en in hun lichaam stoppen. Je huid is je grootste orgaan en je lichaam je tempel. Hier moet je voor zorgen. Ik doe dit dus graag door middel van bewuster eten, het gebruik van natuurlijke producten op ons lijf en in het huishouden. Mocht je hier nou meer over willen weten verwijs ik je graag door mijn andere bedrijf, Valor and Co.

Ik wens je veel plezier op deze website, heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Een paar van mijn favoriete dingen

Favoriete land: Kroatië

Favoriete land: Groen, Beige

Favoriete land: Slapen

Favoriete eten: Zuurkool

Favoriete bier: Hertog Jan

Favoriete muziek: Ilse Delange

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Pipi Langkous

De grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar in telkens weer opstaan.

Nelson Mandela