nieuw: webdesign, branding, drukwerk & marketing op www.mama10design.nl

Wat en wie is Young Living

Mijn passie voor Young Living begon in 2016. Fotografen gebruikte deze flesjes al en snapte er niks van. Ik stond op een kruispunt met mijzelf en was op zoek naar voldoening. Rust in mijn hoofd en vooral rust in mijn lijf. De Stress Away was mijn eerste flesje welke ik kocht en als parfum ging gebruiken. Dit mengsel van Lime, Vanille en Copaiba etherische olie maakte dat ik langzaam mar zeker minder last had van mist in mijn hoofd, helder kon nadenken en meer een zenn gevoel ging ervaren. Niet lang hierna kocht ik de zogeheten “Premium Starter Kit” en begon mijn ontdekkingsreis naar de 12 basis oliën en diens werking voor ons gezin. Of we nu het huis schoonmaken, onze haren voorzien van meer glans, nare geurtjes het huis uit willen hebben of gewoon een momentje van rust willen creëren, er is voor alles een olie.

Nu 4 jaar later help ik andere meer genoegdoening te halen uit hun leven en vooral te werken aan een gezondere levensstijl met behulp van etherische olie.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van mijn team? Dat kan! Ik adviseer altijd te starten met de Starterkit zodat je direct een goede basis legt voor dit avontuur!

Waarom Young Living

Wat zijn etherische oliën

Premium Starter Kits