Na de zoveelste maandelijkse team zoom van vanavond en het hectische paasweekend waarin gewoon gewerkt moest worden en we afgelopen weekend ook nog eens samen weg zijn geweest, kom ik het even hier van de daken schreeuwen hoor!

2016 startte ik het avontuur bij het bedrijf waar ik April 2023 definitief mijn account liet sluiten. Dat bedrijf tolereerde het namelijk niet dat ik Amare er naast zou gaan doen. En op zich, ik snap het wel als je angst heb om je inkomsten te verliezen daar iedereen mondjesmaat weg ging, en nog weg gaat, mark my words…

Maar goed, ik startte opnieuw bij Amare. Ik was getriggert door de Happy Juice en de vele gezondheidsvoordelen. Dat ik na een maand al geen menstruatie pijn meer ervoer (wat me letterlijk 30 jaar heeft gekost dit te bereiken) was een EUREKA momentje! Nu 1,5 jaar later heb ik nog steeds een rustige en vooral stabiele menstruatie ZONDER de pijntjes!

Mijn visie voor mijzelf was helder toen ik dit nieuwe avontuur aan ging, ik wist namelijk wat er op me te wachten stond. Dat we pas Juli 2023 officieel de deuren opende maakte niet uit, ik heb geduld, meer dus dan ik aanvankelijk dacht. Ook iets wat me is gegeven door de Happy Juice denk ik want als Boderliner ben ik normaal helemaal niet zo geduldig 😉

Happy Juice
Happy Juice
Dat ik nu na 8 freaking maanden (wat me dus in al die jaren daarvoor niet lukte) Silver heb gehaald met Amare, is echt wel een HELE dikke middelvinger naar alles wat ik heb achtergelaten.

Hoezo, “als het je hier niet lukt, lukt het daar ook niet”. See me now ***

En ik ben er nog LANG niet want iedereen moet weten wat voor fantastisch product wij hier in handen hebben. Hoe uniek dit is voor je mentale gezondheid!

Twijfelde jij al een tijdje? Stop daar mee en stap in, eind April gaan we eindelijk over op het Amare compensatie plan. En als je het al wilde doen voor de Happy juice? Dan wil je het al helemaal doen voor dit TE GEKKE team waarin je terecht kom!

Mijn groepsvolume stond eind Februari op 6200+ en Maart zijn we geëindigd op 17.000+ KOEKOEK!

Ik geniet nog even na van mijn heerlijke SILVER bubbel en maak mij vast op voor GOUD!

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!