En naar mijn idee helemaal gelukt, op een paar kleinigheidjes na dan… Maar goed, dat heb je altijd wel, je bent volgens mij ook nooit 100% tevreden, er valt altijd wel wat te doen of te sleutelen.

Ik heb de website zelf gebouwd met behulp van Divi, een software waarmee je heel makkelijk zelf je website kunt creëren en een optie tot shop in kunt bouwen met WooCommerce. Super chill en helemaal passend bij wat ik wil. Naast het bloggen heb ik namelijk nog 2 grote passies, de geboortekaartjes en de olie en deze kun je dus via dit platform bestellen en “customizen’, helemaal naar je zin maken! Voorheen hadden Marsanda Fotografie en Team Oliefde een eigen website maar deze zullen dus t.z.t. verdwijnen en alles komt hier samen onder de noemer Mama10tje.

Vanzelfsprekend ben ik nog niet helemaal klaar met finetunen en zitten er hier en daar nog wat bugs maar hij is weer toegankelijk voor het publiek! Ook het tabblad “samenwerken” is nieuw. Daar er steeds meer bedrijven zich aandienen om te willen samenwerken. Is natuurlijk super tof maar alleen producten betalen mijn broodjes op de plank niet en kan moeilijk mijn kinderen laten verhongeren 😉

Heb jij nou zaken gezien waarvan je zegt “Hey, dat kun je beter zo of zo doen” of “Ik mis nog iets, namelijk…”, zeg het dan gerust hoor, ik zie ook wel eens iets over het hoofd!

Voor nu sluit ik af met een tof geboortekaartje wat je helemaal naar smaak bij mijn kunt customizen.

 

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!