Selecteer een pagina
 

Testimonials

wat anderen over mij zeggen

testimonials

 

 

Wat anderen over mij zeggen…

Martine heeft ons geboortekaartje ontworpen en bij het zien van het eindresultaat moest ik even een traantje wegpinken, zo mooi en precies wat we wilden! Met mega veel geduld en kundigheid heeft ze hem voor ons gemaakt.

Erin

Dutch momblogger, Miniliefde.nl

Leuke spontane lieve vrouw die prachtige foto’s maakt, de kinderen genieten als ze bij haar voor de lens staan. Lief en goed voor kinderen. Na 8 jaar nog steeds super blij met haar en de foto’s.

Elise Dee

Mama van Nora-Fien & Maysen

Een kaartje speciaal voor onze dochter ontworpen. Persoonlijker kan bijna niet. Zoveel leuker dan een standaard geboortekaartje

Annemarie Geerts

Blogger en moeder van 8, @demammavan

Wat een eer om bij Martine het kaartje te laten ontwerpen! Martine is niet voor 1 gat te vangen en zorgt ervoor dat het kaartje er precies uit ziet zodat jij tevreden bent! Toppertje dit hoor, echt een aanrader!

Leandra Carolina

Loedermoeder in opleiding, @leandracarolina

wat vind jij van mij?

Heb jij jouw geboortekaartje bij mij besteld, olie of wil je gewoon iets aardigs zeggen? Dat laatste vind ik natuurlijk echt super leuk 😛
Laat dan even een berichtje achter en ik plaats je bij de rest hierboven!

10 + 10 =