Enige tijd geleden kreeg ik weer de vraag van Snurk of ik weer wilde samenwerken. De tweede keer en bevalt prima dus waarom niet.  

Snurk is een bedrijf wat uitsluitend werkt met biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Ze creëren mooie, fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Gemaakt met eigen hand, camera en Photoshop. Gedreven om nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het nietsdoen. Ze maken van slapen en bankhangen graag een feestje, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij vinden dat je niet moet hoeven kiezen tussen leuk en bewust.

Snurk Amsterdam - Thuiswerk trui

Het product moest ik stiekem een beetje om lachen maar is natuurlijk wel actueel, juist nu. De Thuiswerk Trui van SNURK is het ideale product voor wanneer je thuis werkt, een meeting hebt, je eigenlijk in pyjama wilt blijven hangen of joggingsbroek maar er tóch representatief uit wilt zien. 

Deze trui ziet eruit als een tweedelig pak, zowel voor de man als voor de vrouw, maar is in werkelijk allesbehalve dat… De trui zit lekker comfortabel, voelt zacht aan en is niet te onderscheiden van echt! Hij is gemaakt van 95% biologisch katoen, 5% elastaan. “Don’t panicit’s organic“… 
Wanneer je thuiswerkt lig je natuurlijk liever voor de buis, lekker met Netflix en een bak chips. Vergeet dan dus niet de chips kruimels even af te vegen voordat je live gaat 😉 

Leuk feitje, hij is NU te shoppen met 50% korting!!  

Snurk Amsterdam - Thuiswerk trui
Snurk Amsterdam - Thuiswerk trui

Ik ben een absolute fan van Snurk. Of het nu gaat over beddengoed, pyjama’s, kinderkleding, of voor volwassenen, of zoals nu de thuiswerktrui; Altijd toffe producten waar ik enorm vrolijk van wordt. 
De klantenservice zelf ben ik ook zeer over te spreken, altijd vlotte en vooral vriendelijke reacties op het mail contact. Naast fijne producten vind ik dit ook een belangrijk aspect bij een bedrijf. Hier scoren ze dus extra bonuspunten mee 😉 

Snurk Amsterdam - Thuiswerk trui
Snurk Amsterdam - Thuiswerk trui

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!