Hoewel snurken… Dat is niet zo’n favoriet geluid hier in huis en meestal ben ik degene die de bomen omzaagt… Maar goed, dat staat los van deze leuke blogpost. Ik mocht namelijk van SNURK Amsterdam 2 dekbedovertrekken uitzoeken en hier een review over geven. Nu ben ik natuurlijk van de eerlijke meningen dus zet je maar schrap. We mochten kiezen uit 2 kinder dekbedden en ook al zijn ze echt überschattig, ik gok dat mijn pubers niet meer onder een prinsessen of astronauten dekbed gaan liggen. Zoals gezegd zijn ze super leuk maar die meiden zijn daar te oud voor. In goed en fijn overleg mochten we er dan 2 uitkiezen geschikt voor tieners. Daar konden ze wel een keuze in maken.

Sanne ging na lang zoeken voor de Monstera en Daphne voor het poezendekbed. Sanne is net als ik gek op planten. Ze kan er alleen niet zo goed voor zorgen als ik met als gevolg dat ze de plantjes bij mij komt brengen als ze dreigen dood te gaan zodat ik ze kan redden. Ook wel een kunst maar best zielig voor de plant 😛 Hopenlijk gaat ze met dit dekbed beter om, al zal het niet aan haar liggen dit keer dan, ik ben tenslotte degene die hier in huis de was doet.

Daphne koos voor het witte poezen dekbed gewoon omdat ze gek is op katten. Onze Charlie lijkt dan niet op de kat op het dekbed maar goed, dat geeft niet, hij is echt té schattig.

Het grote voordeel aan dit beddengoed, in mijn ogen echt een pluspunt, is dat ze van 100% biologisch katoen zijn gemaakt en hiermee dus bijdragen aan een beter mileu.

We gebruiken alleen biologisch katoen,
duurzaam geproduceerd in Portugal.
Wakker zijn over onze impact op het milieu,
daar slaapt iedereen beter van.

De productie van de dekbedden vindt plaats in Porutgal en hier wordt GEEN gebruik gemaakt van kinderarbeid. De makers van de producten werken onder goede omstandigheden voor een goed salaris. Ook dat vind ik wel echt een pluspunt.

Verder zijn de meiden er gewoon heel blij mee en denk ik zomaar dat er binnenkort op ons bed ook een nieuwe ligt, ze hebben echt hele hippe dekbedovertrekken! En aangezien ik dus degene ben in huis die het hardste snurkt, gaan ze hun naam ook nog eens eer aan doen. Veel SNURK plezier 😉

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!