Er zijn een aantal opties om met mij samen te werken. Ik probeer in de keuzes die ik maak heel dicht bij mezelf te blijven. Voel je dan ook niet afgewezen als ik nee zeg tegen een samenwerking. Het moet wel echt bij mij passen en goed voelen om op de website plaatsen.

Advertorial

Het is op Mama10tje mogelijk om een advertorial te schrijven. De tekst van minimaal 300 woorden + links worden door jou aangeleverd. De kosten hiervan zijn € 99,- met als voorwaarden dat het wel bij Mama10tje moet passen. Je zult hier dus geen gastblog voor autobanden terug vinden.

Winactie/ Give- away

Wanneer je op zoek bent naar een zo groot mogelijk bereik kun je kiezen voor een winactie. Zeker wanneer deze gedeeld wordt op social media kan dit werken als een olievlek. We kijken uiteraard samen wat het beste past bij de doelgroep, jij weet wat het beste verkoopt en ik weet waar de behoefte ligt van mijn publiek.

Bij deze vorm van samenwerken vraag ik een tegemoetkoming van € 75,- of een tweede product voor mijzelf zodat er eventueel een review gecombineerd kan worden met de winactie.

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!