Top
Ontvang de laatste tips & trics in je inbox.

Menstruatie Armoede

Maandverband, tampons en/ of menstruatiecup. Zonder deze producten is het geen pretje om de menstruatie door te komen. 1 Op de 10 vrouwen in Nederland heeft geen geld om deze luxe artikelen te kopen. Luxe artikelen zeg ik maar ik bedoel basis behoefte want voor de vrouw is dit een absolute basis behoefte! Vanuit de Bovengrondse is er een landelijk project gestart en je ziet dat iedere regio deze oproep overneemt, zo ook ik voor de Zaanstreek.

Wat is er nodig:

✔︎ Tampons (Verschillende maten)
✔︎ Maandverband
✔︎ Inlegkruisjes
✔︎ Menstruatiecup

Geen gebruikte verpakkingen i.v.m. de hygiëne.

Hoe kun jij helpen?

✔︎ Woon je in de Zaanstreek dan kun je jouw producten doneren bij mij thuis in Assendelft (De Voorweid 16 te Assendelft). Wel graag even mailen naar martine.v.d.heuvel@kpnmail.nl of berichtje via social media voor een afspraak, ik zal later nog bezorg momenten inplannen. Niet dat er mensen om 23:00 uur voor de deur staan, wij hebben ook een gezin.
✔︎ Wil je helpen met een financiële bijdrage dan kan dit via de volgende betaallink:

♥️ (Algemeen)
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=2KFOhDpQX3nKCkYNShxQvT1FR29emSbM

♥️ (Menstruatiecup) https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=sh3B7O1uvnFjdj9MAzpZtBhr83tJCzHz


Van dit bedrag (ik houd uiteraard dagelijks bij hoeveel er gedoneerd wordt) koop ik zelf producten in en breng deze wekelijks naar de voedselbank toe!
Ik sta in nauw contact met de coördinator van de voedselbank in deze regio maar heb deze actie uit eigen initiatief opgezet. Wil jij het graag volgen? Ik plaats iedere dag een update op mijn Facebook pagina en zal ook in de stories een hoogtepunt aanmaken en dagelijks updaten!
Heb je zelf suggesties of aanvullingen laat het me dan zeker weten!

Bedankt namens alle vrouwen!

Mijn plekjes op het web