Marsanda

Geboortekaartje nodig? Je bent hier aan het juiste adres!

De leukste geboortekaartjes maak je hier bij Marsanda!

Kaartjes met foto, een kaartje voor jouw twee/ of meerling, een kaartje met een silhouette of misschien wel 1 om een adoptie aan te kondigen. Je kunt hier alle kaartjes ontwerpen die je maar wilt. Staat jouw ontwerp er niet tussen mail mij dan even op martine@mama10tje.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw droom kaartje te ontwerpen!

Marsanda is ontstaan uit een combinatie van mijzelf en onze dochters. MARtine, SANne en DAphne. Sinds 2010 staat deze naam geregistreerd bij de kamer van koophandel en mensen noemen mij zelfs Marsanda in plaats van Martine. Agh, het is in ieder geval een eer!

Via o.a. deze website zijn de kaartjes te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje met foto van jullie kleintje, simpel een eenvoudig of heb je speciale wensen? Alles is bespreekbaar. Het ontwerpen op maat brengt geen extra kosten met zich mee. De prijs is een all inclusive no nonsense prijs! De prijzen vermeld op deze website zijn inclusief drukkosten, btw, ontwerpkosten, enveloppe kleuren en papiersoorten. Enkel voor de optie goud, rosé of zilver folie kaartjes wordt een toeslag berekend.