Enkele maanden geleden zag ik een oproep van Mamakaart.nl op Facebook voor een samenwerking. Daar dit concept relatief nieuw is weer, heb ik een berichtje gestuurd. Tanya van Mamakaart.nl dacht dat het wellicht wat gek zou zijn omdat ik zelf geboortekaartjes ontwerp en dit wellicht in elkaars vaarwater zou zitten. Ik deel die mening niet zozeer, ben niet bang voor gezonde concurrentie en daarnaast, ze heeft nog zoveel meer moois dan alleen kaartjes! Gepersonaliseerde naamposters vallen hier onder, kraam cadeau’s, vriendenboekjes en veel meer! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Ik mocht 2 naamposters ontwerpen én een tof raambord! Vanzelfsprekend helemaal op maat naar een geboortekaartje van mijzelf. En echt, hoe tof is dat dan?! Ik werd er een beetje stil van, mijn eigen kaartje zo te zien hangen. En dat kan jij dus ook doen!! Je kunt ze bestellen met 10% korting, gebruik hiervoor de code: mama10tje

Ik mocht zoals gezegd dus ook 2 naamposters uitzoeken en ons oog is gevallen voor Letter … is for met uiteraard de S van Sanne en de D van Daphne. Nu nog even mooie zwarte lijstjes voor zoeken en dan kunnen ze echt ophangen. De plek is in ieder geval alvast uitgezocht!

Als extraatje kreeg ik nog een tof vriendenboekje, een verlanglijstjes boekje en een notitie blokje. Die laatste gebruik ik lekker zelf maar denk dat ik die andere 2 aan mijn schoolgaande neefje geef, die vindt dat vast heel erg leuk en zal dit met zijn 7 jaar eerder gaan gebruiken dan die pubers van ons.

Je kunt shoppen met de kortingscode “mama10tje” op haar website Mamakaart.nl m.u.v. de geboortekaartjes.