Yes! Eindelijk krijgt het vorm zoals ik wil, zoals ik het al jaren voor ogen heb. Toen ik in 2011 startte ontwerpen met Kaartje2go.nl (en dit nog altijd met plezier doe) kwamen daar in de loop der periode grotere namen bij zoals Hippe Geboortekaartjes en Mycards.

Deze werken middels een online editor waar klanten zelf hun foto’s kunnen uploaden en teksten kunnen aanpassen. Hier krijg ik een maandelijkse vergoeding voor maar de wens bleef om dit volledig in eigen beheer te hebben t.z.t.

Via Hippe Geboortekaartjes kreeg ik enkele jaren geleden deze kans en heb een aantal jaar via dit platform mijn eigen website gehad. Aangezien Hippe Geboortekaartjes één van de grootste (zo niet de grootste) aanbieder is van Nederland, en ik een kleintje was, en bleef, is dit voor hen uiteindelijk niet rendabel gebleken en moest mijn website wijken voor de grotere namen. Op zich niet erg natuurlijk maar baalde er wel van. Al snel gaf dit een motivatie om toch eens op zoek te gaan naar mogelijkheden om het zelf te gaan opzetten dan dat is me nu eindelijk gelukt.

Al eens eerder trachtte ik hiermee te werken maar mijn oh zo engelen geduld bleef toen steken. Sinds Mama10tje.nl live is wilde ik eht weer op gaan pakken en nu met de drive om het uit te breiden en door te zetten. Waar een wil is = een weg, en de weg is nu gevonden, nu nog verder bouwen.

Het is nu ook mogelijk om enkele elementen zelf van kleur te veranderen en volledig te cusstomizen. Zie hiervoorbijgaand filmpje. Zo kun je bij elementen met meerdere kleuren er ook voor kiezen om deze kleur per stuk aan te passen. Of je geeft hem 1 kleur in zijn geheel, dat kan natuurlijk ook. Het kan niet bij ella losse elementen dus kom je ergens iets tegen wat je graag van kleur wilt veranderen? Laat het me dan even weten, kijk ik wat ik voor je kan doen 😉

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!