Vorig jaar november hadden we onze vakantie voor dit jaar alweer geboekt. We wilde heel graag met onze dochters naar Kroatië. Het land, de stad Split, waar we samen 5 jaar geleden zijn geweest en we nu weer terug heen wilde. We hebben een heerlijke week All Inclusive genoten van Zadar en daarna nog 5 dagen van Split. Voor de vakantie werd ik benaderd door Linda van Fotofabriek dat ik leuke artikelen schrijf, leuke manier van schrijven en of ik een samenwerking zag zitten. Vanzelfsprekend zag ik dit wel en voelde direct dat we onze vakantie hier mooi mee konden invullen. Echt super slecht, een fotograaf die weinig foto’s maakt van haar eigen gezin, laat staan albums heeft… Harde schijven moeten ze het mee doen 😛

 Na onze vakantie ben ik direct begonnen met het uitzoeken van de vakantie foto’s en heb het album opgemaakt. De editor die ze gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk en heb er al heel wat gezien voor mijn klanten. Het contact met het bedrijf zelf verloopt ook zeer soepel en vragen worden snel beantwoord. En nee, ik zeg dit niet omdat zij dit willen, ik hou van eerlijkheid! 

24 Pagina’s vol met onze mooiste foto’s. Natuurlijk hebben we er nog véél meer maar die bewaren we voor onze vakantiefilm.

 Mocht jij nu ook graag een album willen hebben met jouw mooiste foto’s, als voor € 17,24 kun je hem bestellen! Tijdelijke aanbieding en te bestellen op hun website! Je hebt hem tevens binnen 3 tot 5 werkdagen in huis, wat ik ook vrij snel vindt voor foto albums!

 Goeie reminder voor mijzelf ook dit, bestel eens wat vaker een fotoalbum Martine, is een toffe herinnering en zo heb je wat aan je foto’s! Daarnaast is Kroatië ook een absolute aanrader! Meer verhalen hierover lees je op Mama10tje.

 

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!