De 1-daagse sappenkuur van Juicemood… Ik mocht hem een dag uit proberen en deel mijn ervaring graag met jullie! Laat ik beginnen te melden dat ik altijd eerlijk mijn mening geef, deze hoeft dus niet per se positief te zijn, wel altijd eerlijk. 

Anyway, eerlijk als ik ben, dit was nieuw voor mij, een sappenkuur. Je ziet het bij veel influencers terugkomen maar heb het zelf eigenlijk nog nooit gedaan. Nu zijn we wel heel bewust bezig met onze gezondheid in combinatie met etherische olie maar dit is toch een whole other cookie, sapje in dit geval. Vol goede moed ging ik er tegenaan. 

Op voorhand een mailtje gekregen met wat je 3 dagen van tevoren eigenlijk al moet doen, zoals minderen met zuivel en het liefst geen vlees of andere zware dingen nuttigen. Ehm, oeps… Dat begon al goed… Maar goed, ik ben niet voor 1 gat te vangen, we gaan dit gewoon doen! Zondagavond kwam Samira het persoonlijk zelf langsbrengen. Juicemood zit in Amsterdam dus mooi naast de deur.  

Samira heeft zelf Leukemie gekregen toen ze 23 jaar was, heeft dit gelukkig overwonnen en is zich hierdoor wel gaan verdiepen in groente en fruit en in hoeverre dit natuurlijk een positief effect heeft op onze gezondheid, en in haar geval herstel. 

Waarom zou je detoxen? 

Het reinigen van je lichaam van binnenuit heeft meerdere voordelen! Je hebt minder zin in snacks, alcohol en suiker. Je krijgt meer energie en een beter slaapritme. Je maag krijgt de kans om te verkleinen wat weer helpt bij afvallen. Het heeft een verbeterde functie voor je spijsvertering, werkt stress verminderend, zorgt voor een stralende huid, vollere haren en sterkere nagels. Zo heeft het nog meer positieve effecten zoals het afbreken en afvoeren van gifstoffen en zorgt het voor een betere doorbloeding door het zuiveren van de lever, nieren, lymfeklieren en bloed. 

Bij de kuur krijg je een mooi overzicht met do’s en don’ts (wel even goed lezen dus…) en een tijdschema om de sapjes te nuttigen en in welk volgorde. 

 

Voorbeeldschema, zoals ik hem heb aangehouden: 

– 08:00 Kurkumashot 

– 10:00 Immune booster 

– 11:00 Gembershot 

– 12:00 Green power 

– 14:00 Heartbeat 

– 15:00 Granaatappelshot 

– 16:00 Cleanse 

– 18:00 Green power 

– 20:00 Cleanse 

 

Ik heb de wekker dus op tijd gezet zodat ik even kan wakker worden alvorens we starten. Over de hele dag drink je 2 liter water dus een fles gevuld voor de dag. Zoals gezegd vol goede moed de eerste geopend, het Kurkumashot. Maar OH MY GOSH, wat is dit HEFTIGGG in mijn keel!! Goddank stond het water klaar, zo kom je wel aan je inname want de eerste 4 glazen waren direct al een feit 😛 mennn wat pittig! Zelfde geld eigenlijk voor de gember shot, ik heb echt een haat relatie met gember! Gelukkig zat hij ook nog in 2 andere sapjes, lucky me! 

Over de hele dag genomen had ik op zich niet veel trek, dat viel me mee aangezien mijn voorprogramma nogal mislukt was. Rond de lunch merkte ik toch dat ik wat extra ‘lekkere’ trek kreeg en heb wat sla, komkommer en tomaat op. Verder viel het me reuze mee, tot het avond eten. Die geurde zo lekker dat ik overstag ging en toch wat heb gegeten. De sapjes netjes volgens schema afgemaakt en voor een eerste keer ben ik best tevreden. Het was verrassend lekker (op de shotjes gember en kurkuma na) en zeker voor herhaling vetbaar. Dan meot de voorbereiding alleen wel beter 😉 

Wil jij na mijn verhaal nou ook een sapkuur proberen? Wat ik dus wel echt kan aanraden, eerlijkheid boven alles, dan kan dit met 10% korting! Gebruik de code MARTINE10, deze is geldig van 15-3 tot 29-03 

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!