#isnurklikethis  is de hashtag die perfect bij deze dekbedden past. Dekbedovertrekken van biologisch katoen met madeliefjes! 

Ik ben echt fan van Snurk Amsterdam. Puur vanwege hun bedrijfsvisie, de manier van werken en het gebruik van materialenSamenwerken met hun is al een feestje op zich. Ze hebben een hele fijne klantenservicezijn klantgerichtvriendelijk en meedenkend. Zo klantgericht kan ik ze weinig vinden tegenwoordig. Ook de producten zijn echt heel fijn. 

De dekbedden zijn heerlijk warm en toch luchtig tijdens het warme weer. Ze blijven goed zitten om je dekbed, wat ik persoonlijk echt een pluspunt vindt. Ik ben daarnaast echt een voeten trapper, dat er dus een lange flap onder hangt die je kunt instoppen is wat mij betreft het beste punt! De madeliefdjes maken het echt heerlijk zomers, al laat de zon zich nog amper zien 😉 

Vanzelfsprekend hebben ze meerdere soorten, neem gerust eens een kijkje, er zit ongetwijfeld een dekbedovertrek voor jou tussen! 

Wist je al dat ze ook speciale overtrekken hebben voor kinderen en tieners? Lakentjes voor in de wieg van jouw baby? Of je nu iets wilt met konijntjes, prinsen of prinsessen, kabelmotiefje of gewoon schattige beertjes? Ze hebben werkelijk aan iedereen gedacht.  

Wat je dus ook zoekt, of het nu een pyjama is, een dekbed, een thuiswerktrui óf een super leuke comfi zittende shorts en tanktop (wordt vervolgd), ze hebben alles 😛