Enige tijd geleden zag ik op Instagram een oproep voorbijkomen van House of Valley dat ze op zoek waren naar bloggers die vooral schrijven over interieur en/of stationery. Nu is het schrijven van interieur niet zozeer mijn specialty maar stationary daarentegen, vind ik heel tof omdat ik zelf ook kaartjes maak. Andere kaartjes weliswaar dus ook geen directe concurrentie.  

Ik reageerde onder het bericht en voor ik het wist kreeg ik bericht van Mariël Valley of ik interesse had om een blog te schrijven. Supertof natuurlijk, jazeker! Ze heeft een pakketje voor me samengesteld, mega verrassing want ik wist niet wat ik ging ontvangen. Stiekem hoopte ik op muurcirkels, die had ik natuurlijk al voorbij zien schuiven en zijn wat mij betreft een echte eye catcher in je woon en of slaapkamer.  

Ik kende het Instagram account wel maar ben natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de persoon achter het bedrijf dus ben even op onderzoek uitgegaan. Mariël heeft House of Valley op Valentijnsdag 2020 live gegooid. Het ondernemen zit haar altijd al in het bloed en komt van haar opa. Kaartjes met zwart wit quotes hebben altijd al haar aandacht getrokken en dacht dat ze dit ook wel zelf kon maken. Zogezegd zo gedaan. Ze is zichzelf wegwijs gaan maken in Adobe Illustrator en heeft haar hart gevolgd. Haar vorige webshop heette Van Mariël maar vanwege de verkoop hiervan in 2018 en de daarbij komende concurrentiebeding mocht ze niet eerder een webshop openen. 14 Februari 2020 was het moment dan ook daar en kon ze haar deuren weer opengooien. Het bleef toch kriebelen. 

Wat mij persoonlijk de aandacht trok, al geruime tijd, waren de muurcirkels. Zoals ik net ook al aangaf. Ik ben dan weliswaar geen interieur blogger maar hou wel van mooie producten IN ons interieur. We zijn 2 jaar geleden verhuisd naar ons paleis (voor onze begrippen want we komen van een flat van 60m met 2 puberdochters!) en de muren zijn nog wat kaal. Ditmaal wilde ik niet random zomaar iets op de muur, het moest wel iets zijn wat bij ons paste en iets unieks. Dat heeft Mariël goed aangevoeld. De muurcirkels zijn echt waanzinnig. Ze zijn gemaakt van Forex, dit materiaal is gemaakt van licht pvc en met een harde toplaag. Hiermee zijn ze dus absoluut niet zwaar en buigbaar. Met behulp van dubbelzijdig tape (ik gebruikte dubbelzijdig tape van tesa) blijven ze dan ook mooi aan de muur hangen. Ik word elke keer blij van de aanblik als we tv kijken. Er hangt een Schotse Hooglander, een mooie quote en “Family”.

Je kunt de muurcirkels op verschillende manieren in zetten of combineren. Schilder een grote kleurcirkel op je muur en hang de grootste hierin, passend qua kleur aan d cirkel. Koop een mooie rond fotolijst en doe er hier 1 in. Je kunt er ook voor kiezen om een spiegeltje in het midden ergens te hangen of een ander rond voorwerp. Zo krijg je een speelse combinatie met een enorm gaaf effect! Tip van mij (en Mariël) aan jou! 

Naast de muurcirkels zat er nog meer moois in het pakket. Onder andere eenSchoolwerkjes bewaarbundel“. Heel attent en super lief, mijn kinderen zijn er echter te groot voor (13 en 16) dus die heb ik aan mijn neefje van 7 gegeven zodat hij daar zijn werkjes in kan doen. Kind blij, tantie blij 

Ook zaten er kaartjes in het pakket. Leuk om op te hangen en leuk om te versturen. De kaartjes zijn gemaakt van ansicht karton zodat je jouw berichtje op de achterkant kan schrijven. Ze bevatten leuke teksten of quotes. 1 Ervan is voor de liefste opa, die gaan we naar Frank zijn opa sturen. 1 Voor oma en die gaat naar mijn oma. Papa en mama zijn voor mijn ouders. Ukkepuk komt vast nog wel een keer een mooie gelegenheid voor. En een zus heb ik niet, wel een hele lieve schoonzus dus denk dat die binnenkort ook een kaartje kan verwachten 😉 
Naast teksten heeft ze ook kaartjes met pampas pluimen (helemaal hip en trendy, echt van deze tijd!) en een Schotse Hooglander, zou ze daar een klik mee hebben misschien? Sluitstickers! Wanneer je de kaartjes verstuurd kun je dit natuurlijk zonder envelop doen maar je kunt er ook voor kiezen dit mét 1 te doen. Om het dan vervolgens helemaal af te maken heeft Mariël ook nog hele toffe sluitstickers. Zo geef je jouwkaartje en envelop net even een leuke personal touch. Thank me later, het zal enorm goed ontvangen worden! 

Alsof het nog niet genoeg was zaten er ook nog 2 hele gave https://www.houseofvalley.nl/c-4962873/posters/ in het pakket. Eén van het winterseizoen met een mooie tekst (Sneeuwvlokjes dwarrelen door de lucht. Cadeautjes liggen onder de kerstboom. Warme chocolademelk met slagroom drinken. Schaatsen op de vijver achter het huis. Oud & Nieuw vieren met een glas champagne). Je hebt deze posters in alle seizoenen en we hebben er nog 1 met (JAWEL) een Schotse Hooglander. Ik krijg er spontaan een nieuwe verslaving bij zo hoor, het zijn wel echt enorm mooie dieren. Er lopen er hier in Assendelft namelijk ook 2. Hoe toevallig.  

Tot slot, wat ik persoonlijk écht een winner vindt voor de webshop: de tweedekansjes! Dit zijn muurcirkels die licht beschadigd zijn en daarom voor een zacht prijsje weg mogen. Vaak zie je de beschadiging niet eens en zo heb je dus een prachtig exemplaar voor weinig! Echt een winnaar als je het mij vraagt. Zo heb jij, als je een klein budget hebt, toch een mooi uniek stuk aan de muur hangen. Neem hier dan ook absoluut even een kijkje! 

 

Als je dus op zoek bent naar leuke muurcirkels ben je bij House of Valley wat mij betreft aan het juiste adres. Vanzelfsprekend dus voor (zoals je hebt kunnen lezen) vele andere ook. Posters, voor binnen en buiten, kaartjes, vloercirkels (ja echt, van vinyl en dus stootvast!!), kalenders, cadeauzakjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Mariël heeft het! 

En even tussen jou en mij gezegd en gezwegen, ik heb nog wat extra muurcirkels besteld, 2e kansjes. Ik vind ze namelijk zo leuk dat ik onze muur hier verder mee wil volhangen. En dan als kers op de taart, denk ik, een grote maar daarvoor moet ik vriendlief nog even diep in zijn ogen aankijken. We willen heel graag iets unieks achter ons bankstel, een Leeuw ditmaal en of het dus een cirkel wordt of toch iets anders, daar zijn we nog niet over uit 😉 

ik mag jullie 15% korting aanbieden op alles uit de webshop m.u.v. de cadeaubonnen! Gebruik hiervoor de code “mama10design”.

liefs

Martine

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!