HAPPY JUICE

Wat als het niet in je hoofd zit maar in je buik? Wat als alles wat jij voelt en ervaart voorkomt uit jouw darmen?.

Happy Juice

WAT ZIT ER IN ?

WAT KUN JE VERWACHTEN ?

Mentabiotics

Combinatie van unieke soorten probiotica, prebiotica en fytobiotica. Helpt het lichaam op natuurlijke wijze neurotransmitters, serotonine en dopamine (ONZE GELUKSHORMONEN) te produceren, het immuunsysteem te stimuleren en de darm-hersenas te verbinden.

Edge

Geheel natuurlijke nootropic VAN MANGOBLAD, LYCHEE FRUIT EN PALMFRUIT die STEMMING, METABOLISME & MOTIVATIE ondersteunt. ONDERSTEUNT de regeneratie van neuronen. Helpt bij focus en bestrijdt mentale vermoeidheid.

Energy+

Troepvrije energie, mentaal uithoudingsvermogen & motivatieboost zonder een crash. Gemaakt met Guayusa-blad, Aziatische appel, Franse druif & dennenschors, cafeïne vrij. Bevat vitamine C.

Hey there, Ik ben Martine

Ik zal mij eerst eens even voorstellen! Mijn naam is Martine en ik ben het gezicht achter deze foto. Ik ben 24 uur per week werkzaam bij onze Plus supermarkt in Assendelft en daarnaast run ik mijn eigen bedrijf genaamd Studio Marsanda en ontwerp ik met enorm veel liefde en passie website’s voor ondernemers.

De andere liefde, die voor Happy Juice, is ontstaan in 2022. Ik zag ineens overal het magische roze drankje bij mensen voorbij komen en raakte getriggert. Ik kamp zelf met BPS, Borderline Persoonlijkheid Stoornis, en ben al jaren op zoek naar iets wat mij van binnenuit kan ondersteunen.Dat ik daarnaast ook nog eens na ruim 30 jaar een pijnvrije menstruatie kreeg was een pluspunt en MEGA grote win!

Het is mijn missie om andere vrouwen te helpen die deze problemen ook ervaren. Ik heb vooral gemerkt dat ik meer rust heb in mijn hoofd, stress vele malen beter kan handelen, mijn huid rustiger en is straalt, ikzelf hierdoor ook aanzienlijk meer, en als kers op de taart dus een menstruatie die geen pijn meer geeft, 0,0!

Happy Juice
Happy Juice

WAT IS CORTISOL

en waarom het zo belangrijk is deze in balans te brengen & houden!
Cortisol is een belangrijk hormoon wat je nodig hebt als mens. Vroeger, toen we nog op jacht moesten voor ons eten, stelde het ons in staat om te vechten als het nodig was.

 

Tegenwoordig is dat vechten of vluchten niet meer zo hard nodig, maar maken we door stress toch vaak teveel cortisol aan. Dit wordt niet gebruikt door het lichaam, maar stapelt zich op. De gevolgen hiervan zijn heel naar, maar gelukkig kan je er zelf wat aan doen.

Een te hoog gehalte aan cortisol kan leiden tot bijvoorbeeld het onvermogen om af te vallen, altijd een gestresst gevoel, angst en paniek, een laag libido, brain fog en prikkelbaarheid.

Je kunt je cortisolniveau verlagen door bijvoorbeeld meer te gaan bewegen, ontspanningsoefeningen te doen, rustgevende drankjes (bijvoorbeeld een ‘adrenal cocktail’) te drinken en proberen meer te gaan slapen, maar je kunt ook kiezen voor hoogwaardige supplementen zoals Happy Juice.

MIJN VERHAAL

EN WAAROM DIT VOOR MIJ WERKT!

Toen Happy Juice op mijn pad kwam bevond ik mij nog volop in een ander bedrijf waar ik zaken mee deed. Er van uitgaande dat ik alles al deed voor mijn gezondheid. BOY was i wrong! Wist ik toen nog niet dat ALLES wat jij voelt er ervaart voortkomt uit een je darmen. Als deze dus niet in balans zijn, ben jij dit ook niet!

Toen ik de Happy Juice had geprobeerd merkte ik na een maand (!!!) al niet meer dat ik ongesteld werd. Ik voelde geen krampen vooraf, de eisprong voelde ik niet en de dagen waren echt een feest bijna!

Naarmate ik het langer dronk merkte ik op dat ik meer energie kreeg. Dat ik lekkerder sliep en uitgerust wakker werd. Dat ik mij overall energieker ging voelen en minder “in mijn hoofd” zat dan voorheen. Ook daar kwam meer rust.

We zijn nu 1,5 jaar verder en de menstruatie is nog altijd pijnloos, echt WAT een verademing na 30 jaar PIJN! Ik kan stressvolle situaties echt veel beter aan, onverwachte dingen kan ik meer van genieten ipv dat ik daar voorheen van op tilt sloeg.

Ik kan weer genieten! Kortom: ik ben voor mezelf én mijn gezin een leuker mens ♡

WAT ZIT ER IN?

PROBIOTICA

Lactobacillus helveticus roo52:
Vermindert cortisol + verbetert de ontspannende GABA productie en transmissie.

Bifidobacterium longum ro175:
Verbetert de kalmte en vermindert angsten.

Lactobacillus rhamosus r0011:
Het verhoogt de serotonine. Helpt stress te verminderen en vermindert zenuwontsteking. Wat weer cortisol helpt te verminderen.

NOOTROPICS

Mango Leaf:
Rijk aan krachtige oxidanten met een ontstekingsremmende werking, zorgen voor een onmiddellijke mentale flow & verbeterd zowel de psychologische motivatie als de fysieke prestaties.

Lychee Fruit:
Rijk aan bio beschikbare polyfenolen die het uithoudingsvermogen van lichaam en geest bevorderen en de suikerstofwisseling verbetert.

Palm Fruit:
Bioactieve stoffen, verbeteren neurotrofische factoren (BDNF) die de neuronregeneratie, neurotransmitters (dopamine), stemming en microbioombalans bevorderen

Happy Juice

WETENSCHAP

Dr. Shawn Talbott vertelt

Chief science officer | Amare

Goed nieuws! Je hebt zojuist met het downloaden en lezen van dit e-book een positieve eerste stap gezet naar groei in je dagelijkse geluk.

Zelfbewustzijn speelt een cruciale rol bij het kiezen van nieuwe levensstijl gewoonten om je elke dag te voelen zoals jij je wilt voelen!

Moderne wetenschappelijke ontdekkingen hebben bewezen dat onze onderbuikgevoelens belangrijker zijn dan we ooit hadden kunnen weten. In feite komt tot 90% van onze feelgood neurotransmitters zoals dopamine, serotonine, GABA en noradrenaline uit onze darmmicrobioom.

Door de darmen te voorzien van de juiste voedingsstoffen, kunnen we ons geluk fysiologisch ondersteunen, op geheel natuurlijke wijze!

Daarom raad ik ons Amare Happy Juice Pack ten zeerste aan, zelfs voor degenen die zich al redelijk goed voelen. Deze heerlijke combinatie van drie van onze meest populaire producten heeft bij onze klanten de bijnaam “Happy Juice” opgeleverd!

Combineer EDGE, MentaBiotics en Energy in één drankje om je humeur te verbeteren, je to-do-lijst te verpletteren en van elke minuut van de dag te genieten!

Wil jij dit ook proberen?

Wil jij ook werken aan je darmgezondheid, en daarmee dus ook aan jezelf?

Download mijn E-book!

Welkom! Fantastisch dat je dit E-book hebt gevonden en het nu bijna in handen hebt. Hier ontdek je alles over een disbalans in cortisol (het stresshormoon) en welke symptomen daarmee gepaard gaan.

 

Maar dat is niet alles! In deze gids vind je ook dé natuurlijke en hoogwaardige oplossing om binnen 90 dagen jouw klachten te verminderen, zodat je weer de beste versie van jezelf kunt worden!

Je inschrijving is succesvol ontvangen!