Top
Ontvang de laatste tips & trics in je inbox.

Hi en welkom terug!

This is a custom field that allows you to add your affiliate disclaimer to posts that are being sponsored or contain affiliate links.

Waar Mama10tje jaren geleden stopte…

Pak ik het nu weer op! Waarom, hoor ik je vragen? Nou gewoon, omdat ik vond dat het moment daar was. Omdat ik het miste, en het leuk vond om te vertellen over ons dagelijks leven. Jullie mee te nemen, in de dagelijkse struggle van het “motherHOED”, de eeuwige eierstokken-jeuk door die mini’s die ik fotografeer, de olievlek die ik wil verspreiden en introduceren in ieder huishouden, en oh ja: gewoon omdat ik het leuk vindt!

Vind jij dit nou ook net zo tof als ik, blijf dan vooral hangen, schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis NIKS!  Vind je het niks, voel je dan vooral niet bezwaard, het gat van de deur, euh het kruisje bevindt zich in internet venster; houdoe!

Nu ben ik natuurlijk net pas weer begonnen dus het ziet er allemaal nog behoorlijk leeg uit hier. NO worrie, dit zal spoedig worden aangevuld met mijn slap ge-ouweneel…

Onze zomervakantie 2020 staat al gepland!

Want, jawel! We gaan weer naar Kroatië!! Frank en ik zijn er samen al eens eerder geweest maar nu gaan we terug met de dames. Voor Sanne misschien het laatste jaar dat ze met ons mee gaat want ja, die wordt natuurlijk ‘al’ 15 31 December dus gaat 2021 liever met haar vriendinnen op vakantie. Naar Bakkum dus want verder mag ze niet, weet ze zelf alleen nog niet 😛 #loedermoedermaarboeitmeniets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn plekjes op het web