Veelgestelde Vragen

Voor al jouw vragen omtrent het bloggen, de kaartjes en de olie producten.

Mama10tje

Waar blog je zoal over?

Tja, waarover niet, eigenlijk alles wel wat ik boeiend vindt in het leven. Dit is echt mijn uitlaatklep op het net waar ik mijzelf kan en mag zijn! Of het nu mijn gezin is, een heerlijke vakantie, stedentrip, samenwerking of mijn business, alles vind je hier terug.

Waarom Mama10tje?

Tja, iets wat er jaren geleden is ingeslopen. De naam is martine en ze kortte het vaak af naar Tientje. Daarnaast ben ik bijna 16 jaar moeder en vandaar; Mama10tje.

Hoe werkt een samenwerking met jou?

Eigenlijk best simpel. Als jouw product bij mij past en ik voel mij er goed bij dan schrijf ik er een artikel over. Deze bevatten minimaal 400 woorden en plaats ik hier, op Instagram en Facebook. Dit kost € 79,- en we kunnen er eventueel nog een leuke winactie aan vast plakken voor nog meer bereik.

Je hebt meerdere bedrijven?

Klopt! Marsanda Fotografie bestaat sinds 2010 waarin ik geboortekaartjes ontwerp. In 2016 kwam daar Young Living bij, deze producten gebruiken wij dagelijks ten behoeve van onze gezondheid.

Doe je ook barterdeals?

Soms! Als het een product is wat we echt goed kunne gebruiken of je behoort tot onze vriendenkring maak ik graag een uitzondering. Ik moet echter ook mijn kinderen voorzien van een broodje en mijn rekeningen betalen en denk niet dat de bank genoegen neemt met een mooie snijplank 😉

Ik heb een andere vraag...

Ja dat kan natuurlijk ook! Stuur mij dan gerust even een berichtje, dan beantwoord ik hem graag.

Geboortekaartjes

Wat kost een proefaartje?

Je besteld een fysiek proefkaartje voor € 3,- per kaartje. Wanneer je hierna besluit de kaarten in oplagen te bestellen worden deze kosten in mindering gebracht.

Kan ik de enveloppen eerder ontvangen?

Ja natuurlijk! Heel fijn ook, zo kun je ze alvast gaan schrijven. Laat dit even weten via het opmerkingen formulier of via de mail op info@marsandafotografie.nl.

Kan ik zelf elementen toevoegen?

Jazeker kan dit! Houdt er echter wel rekening mee dat je de afbeelding ook mág gebruiken. Ik ben niet aansprakelijk voor claims, deze zullen worden doorgespeeld naar jou wanneer je geen rechten hebt op de afbeelding.

Hoe lang blijft mijn ontwerp bewaard?

Zolang jij je account via de website hebt, blijft jouw ontwerp bestaan. Verwijder jij je account, wordt je ontwerp vanzelf ook verwijderd.

Wanneer kan ik mijn kaartjes verwachten?

Wanneer jij je kaartjes op werkdagen voor 15:00 uur hebt besteld, worden deze na betaling diezelfde werkdag nog verzonden. 

Kan ik een digitaal bestand ontvangen van het kaartje?

Ja, ook dat kan! Wanneer je producten laat maken van jouw kaartje kun je een extra PDF bestand bestellen van jouw kaartje. Hier reken ik € 19,95 voor.

Young Living

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt je bestelling doorgaans binnen 1-2 werkdagen. Young Living heeft namelijk een distributiecentrum in Nederland.

Hoe weet ik waarvoor ik de olie moet gebruiken?

Iedere olie heeft zijn eigen werking. In onze online community staat veel uitgelegd over het gebruik van de olie2n en de toepassingen. Natuurlijk zijn er ook olie gidsen te koop, “Essential Oils Desk Reference” bijvoorbeeld maar je kunt mij ook altijd bereiken met jouw vragen!

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee! Er is een optie om mee te doen aan het Essential Rewards spaarprogramma (wel een aanrader trouwens) maar deze is optioneel en niet verplicht. Wanneer je dus enkele producten of een kit besteld zit je niet direct vast aan een lidmaatschap.

Ik heb een kit gekocht en nu?

Als je via mij jouw starter kit hebt besteld krijg je mij er gratis bij! Ik stuur je een handboek toe via de mail, voeg je toe aan onze online community’s en help je van A tot Z bij jouw avontuur. 

Is de olie ook geschikt voor mijn baby?

Ja! Zowel tijdens de zwangerschap als in de opgroeiende fase van jouw kindje kun je veilig etherische olie gebruiken. De mogelijkheden staan duidelijk uitgelegd op deze website maar neem bij vragen zeker even contact op.

Kan ik dit ook doen als buiness?

Ja natuurlijk! Iedereen kan hier in principe zakelijk mee aan de slag om zo jouw weg naar financiële vrijheid te creëren, enige ervaring met etherische olie is wel handig hierbij. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!