nieuw: webdesign, branding, drukwerk & marketing op www.mama10design.nl

Veelgestelde vragen over…

Mama10tje

Waarover blog je zoal?

Waarover niet, eigenlijk alles wel wat ik boeiend vindt in het leven. Dit is echt mijn uitlaatklep op het net waar ik mijzelf kan en mag zijn! Of het nu mijn gezin is, een heerlijke vakantie, stedentrip, samenwerking of mijn business, alles vind je hier terug.

Hoe werkt een samenwerking met jou?

Egeinnlijk heel simpel. Als jouw product bij mij past en ik voel mij er goed ibj dan schrijf ik er een artiekel over. Deze bevatten minimaal 400 woorden en plaats ik hier, op Instagram en Facebook. Dit kost € 79,- en we kunnen er eventueel nog een leuke winactie aanhangen voor meer bereik.

Doe je ook barterdeals?

Soms! Als het een product is wat we echt goed kunnen gebruiken maak ik graag een uitzondering. Ik moet echter ook mijn kinderen te eten geven en de rekeningen betalen, denk niet dat de bank genoegen neemt met een snijplank. Ik ben hier dus zeer kritisch in!

Waarom Mama10tje?

Goh, dit is iets wat er door de jaren heen is ingeslopen. De naam Martine werd met regelmaat ingekort tot Tinues if Tientje. Daarnaast ben ik natuurlijk moeder, vandaar eigenlijk Mama10tje.

Je hebt meerdere bedrijven?

Klopt! Ik ontwerp reeds geboortekaartjes sinds 2010 en deze zijn onglangs samengevoegd met mijn nieuwe bedrijf Mama-Tien Design. In 2016 kwan Young Living op mijn pad en is niet meer weg te denken uit ons bestaan.

Ik heb een andere vraag...

Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan even een mailtje naar martine@mama10tje.nl

Veelgestelde vragen over…

Young Living

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt je bestelling doorgaans binnen 1-2 werkdagen. Young Living heeft namelijk een distributiecentrum in Nederland.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee! Er is een optie om mee te doen met het Essential Rewards spaarprogramma (wel een aanrader trouwens) maar deze is optioneel en dus NIET verplicht.Wanneer je enkele producten of een Premium Starter Kit koopt zit je niet direct vast aan een abonnement.

Is de olie ook geschikt voor mijn baby?

Ja! Zowel tijdeuns de zwangerschap als in de opgroeiende fase van jouw kindje kun je de etherische olie veielig inzetten. De mogelijkheden (en do’s en don’ts) staan duidelijk uitgelegd op deze website maar neem bij vragen zeker even contact met mij op!

Hoe weet ik welke ik de olie moet gebruiken?

Iedere olie heeft zijn eigen werking. In onze online community staat veel uitgelegd over het gebruik van de oliën en toepassingen. Natuurlijk zijn er ook gidsen te koop, “Essential Oils Desk Reference” bijvoorbeeld. Je kunt mij uiteraard ook altijd raadplegen met je vragen!

Ik heb een kit besteld, en nu?

Gefeliciteerd! Je krijgt mij er nu gratis 24/7 bij! Ik stuur je een handboek via de mail, je welkomstpakketje komt zo snel mogelijk naar je toe. Ik voeg je ook toe aan onze online community’s en help je van A tot Z bij jouw olie avontuur.

Kan ik dit ook als business doen?

Ja natuurlijk! Iedereen kan hier in principe mee aan de slag (dat is het mooie aan MLM) om zo jouw weg naar financiële vrijheid te creëren. Enige ervaring met etherscihe olie is hierbij wel handig.