Wie ben ik

Ik stel mezelf graag aan je voor

Hoi en welkom

Ik ben Martine

Martine is de naam. Partner van Frank en moeder van onze 2 dochters Sanne (2004) & Daphne (2007). December 2018 zijn wij verhuisd van onze te kleine flatje naar ons grote mensen huis met voor én achtertuin waar wij nu wonen als “God in Frankrijk”.

Hij werkt fulltime als heftruckchauffeur bij het Etos D.C. in Beverwijk en ik ben een ondernemende creatieve duizendpoot. Fotografe en Netwerk marketeer.

Jaren geleden heb ik al eens een blog bijgehouden over ons dagelijks leven onder de naam mama10tje maar is deze langzaam maar zeker gestopt en naar de achtergrond verschoven. De naam mama10tje kende iedereen wel en komt voort uit mijn nickname. Iedereen noemde mij tientje en werd moeder dus die naam was snel bedacht. Net zoals Marsanda (Martine, Sanne en Daphne gecombineerd) geheel uniek en helemaal ME.

Ik vind het enorm leuk om dingen te delen, mijn passies, mijn visie op het leven in de hoop dat ik hier meer mensen mee kan bereiken. Gelijkgestemden mensen met dezelfde richting in het leven. Ik ben een enorm gezinsmens en kan heerlijk genieten wanneer ik iedereen op het nest thuis heb.

Op deze blog zul je van alles tegenkomen, van dagelijkse bezigheden tot aan werkgerelateerde zaken en van gesponsorde artikelen tot lulkoek. Dit laatste past ook wel echt bij mij, ik ben prettig gestoord en soms een beetje te druk maar enorm gezellig, al zeg ik het zelf.

Mijn GUILTY pleasures

Deze dingen kernmerken mij en maken mij tot wie ik de dag van vandaag ben geworden..

FAVORIETE COCKTAIL: Sex on the Beach

FAVORIETE BAND: Take That / BSB

FAVORIETE HUISDIER: Charlie the Cat

FAVORIETE ETEN: Zuurkool

GUILTY PLEASURE : 43 

FAVORIETE VAKANTIELAND: Kroatië

wat ik zoal doe

neem gerust een kijkje…

Geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een hip geboortekaartje? Je shopt ze hier! Heb je speciale wensen? Geef ze door en we maken samen jouw droom kaartje!

Etherische olie

Heerlijke etherische olie voor in je diffuser, huishoudelijke producten, make-up, mondverzorging, shampoo’s en nog veel meer. Bekijk en shop ze hier!

Blog

Lees alle laatste nieuwtjes, dingen die mij boeien, samenwerkingen en nog veel meer. Blijf op de hoogte van de laatste roddels!