nieuw: webdesign, branding, drukwerk & marketing op www.mama10design.nl

Ik ben Martine van den Heuvel

Partner van Frank en moeder van onze 2 dochters Sanne (2004) & Daphne (2007). December 2018 zijn wij verhuisd van onze te kleine flatje naar ons grote mensen huis met voor én achtertuin waar wij nu wonen als “God in Frankrijk”.

Hij werkt fulltime als heftruckchauffeur bij het Etos D.C. in Beverwijk en ik ben een ondernemende creatieve duizendpoot. Fotografe en Netwerk marketeer.

Jaren geleden heb ik al eens een blog bijgehouden over ons dagelijks leven onder de naam mama10tje maar is deze langzaam maar zeker gestopt en naar de achtergrond verschoven. De naam mama10tje kende iedereen wel en komt voort uit mijn nickname. Iedereen noemde mij tientje en werd moeder dus die naam was snel bedacht. Net zoals Marsanda (Martine, Sanne en Daphne gecombineerd) geheel uniek en helemaal ME.

Ik vind het enorm leuk om dingen te delen, mijn passies, mijn visie op het leven in de hoop dat ik hier meer mensen mee kan bereiken. Gelijkgestemden mensen met dezelfde richting in het leven. Ik ben een enorm gezinsmens en kan heerlijk genieten wanneer ik iedereen op het nest thuis heb.

Op deze blog zul je van alles tegenkomen, van dagelijkse bezigheden tot aan werkgerelateerde zaken en van gesponsorde artikelen tot lulkoek. Dit laatste past ook wel echt bij mij, ik ben prettig gestoord en soms een beetje te druk maar enorm gezellig, al zeg ik het zelf.

de know how in huis

Ik krijg met regelmaat de vraag welke studie ik heb gevolgd om te kunnen wat ik doe. Ik moet je dan een antwoord verschuldigd blijven, geen enkele namelijk. Als je de online workshops tenminste niet mee telt.

Mijn moeder zei vroeger altijd al, “wat jouw ogen zien, kunnen jouw handen maken’. En of het nu taarten zijn, overheelijke maaltijden, Fimo klei creaties, 3D knutselen, eigenlijk alles op creatief gebied, ik draaide er mijn handen niet voor om. Ik ben enorm leergierig, gooie de boekjes altijd aan de kant en ga zelf uitvogelen hoe iets werkt. Kom ik er niet uit is er nog altijd Youtube en Google.

Wat ik in de loop der jaren ook voornamelijk graag doe is bloggen. Over van alls eigenlijk. Of het nu een leuke smenwerking betreft, een vakantieverslag of een nieuw product wat ik heb ontworpen. Iedereen noemde mij altijd Tientje of Tinues, de naam Mama10tje was dan ook al snel geboren. In de loop der jaren is deze naam er eigenlijk niet meer uit gegaan en kent iedereen mij dan ook neit anders.

Wil jij meer zien of wat ik doen of wil jij met mij samenwerken? Stuur mij dan even een mailtje!