Top
Ontvang de laatste tips & trics in je inbox.

Wie ben ik

Martine is de naam. Partner van Frank en moeder van onze 2 dochters Sanne (2004) & Daphne (2007). December 2018 zijn wij verhuisd van onze te kleine flatje naar ons grote mensen huis met voor én achtertuin waar wij nu wonen als “God in Frankrijk”.

Hij werkt fulltime als heftruckchauffeur bij het Etos D.C. in Beverwijk en ik ben een ondernemende creatieve duizendpoot. Fotografe en Netwerk marketeer. 

Jaren geleden heb ik al eens een blog bijgehouden over ons dagelijks leven onder de naam mama10tje maar is deze langzaam maar zeker gestopt en naar de achtergrond verschoven. De naam mama10tje kende iedereen wel en komt voort uit mijn nickname. Iedereen noemde mij tientje en werd moeder dus die naam was snel bedacht. Net zoals Marsanda (Martine, Sanne en Daphne gecombineerd) geheel uniek en helemaal ME.

Ik vind het enorm leuk om dingen te delen, mijn passies, mijn visie op het leven in de hoop dat ik hier meer mensen mee kan bereiken. Gelijkgestemden mensen met dezelfde richting in het leven. Ik ben een enorm gezinsmens en kan heerlijk genieten wanneer ik iedereen op het nest thuis heb. 

Op deze blog zul je van alles tegenkomen, van dagelijkse bezigheden tot aan werkgerelateerde zaken en van gesponsorde artikelen tot lulkoek. Dit laatste past ook wel echt bij mij, ik ben prettig gestoord en soms een beetje te druk maar enorm gezellig, al zeg ik het zelf 😛

Heb je naar aanleiding van deze lap tekst vragen of wil je een samenwerking aangaan? Vul dan onderstaan formulier in!

Mijn plekjes op het web